Wednesday, November 12, 2008

camne nk balik???

ari jumaat ni nk pg umah my classmate kt manjung..mula2 my mum ckp pi 2 malam dah la..baru nk rancang dok lama2 ckit..tp saya pun lum lg rancang nk balik bila..then malam ni my mum call lg,gaya dia cakap tu macam ada harapan i nk duduk lama ckit..probsnya: bila tgk website transnasional td, xde la tiket bas yg terus nk balik ke kg i tu..camne nih..kt situ tulis kna transit ke kl dulu..peliknya..kalu ada duit bnyak tu leh jg pi jalan2 dulu ke..pi umah uda ke..so, sape yg tau..syarikat bas apa yg dari manjung or lumut terus ke pasir mas..ada x..

my trip :
from: lumut, perak tu pasir mas,kelantan (one way tanpa transit mana2)
date and day: nevermind
time: siang ari

nk tdo dah ni, esok exam..alamak lupa nk topup..saya ni dah jadi alarm clock utk my friends..
gud nite..assalamuaalaikum..doakan saya esok


1 comments:

Yatie said...

tak pasti sama ada bus Rashima lalu tak kot lumut..