Friday, December 12, 2008

my birthday...

salam..
selamat hari raya semua..
ari rabu lepas is my birthday..
thanks kepada sape2 yg wish kt handset ngan friendster..
tp kawan 2 blog xde lg.
wish la kt saya...huhu..
tahun ni classmate saya tu , prestasi depa baik ckit..hampir 40% igt.
yg x igt pun dh diperingatkan tp ada yg still sorg dua xnak wish jg..xde kredit kut..
jangan lupa bg hadiah tau..haha.

motif kali ni: bagi ucapan selamat hari lahirt kt blog sendiri..

saya dah beli tiket bk balik sp..boleh la sambut new year kt hostell.xmacam sebelum ni asyik sambut dalam bas je..

k lah, stop dulu..
cam tulis surat pun ada ni..

2 comments:

Pujangga Asmara said...

Camat ari kelahiran..wah..nak nyanyi lagu kelahiran by adi putra tak..hihi..sori yer nurul PA terlupa lah..PA ada set tarikh lahir nurul dalam fon tapi PA baru tukar fon so x set dalam fon baru ni..sori sori seribu kali sori..dan selamat ari rayer..

ZaHiRaH said...

Happy belated birthday nurul? nak present tak? muahaha