Saturday, February 14, 2009

OIAM lagi

salam..
mula2 nk tanya or nk bgtau..
kt blog ni tajuk2 entry suma cam xbest kan..
xtau la nk wat tajuk camne..
xdapat fikir tajuk2 entry..
so, sape dapat tlg saya fikirkan tajuk2 menarik utk my next2 entry ni ye..



berbalik pada tajuk kat atas, nk cite lagi pasal one in a million..
tadi dapat cari gambar kt blog mana entah..
dalam sibuk2 wat report, sempat lagi ni nak baca cite2 hiburan ni..
Ramai lak artis2 kali ni yg join oiam ni..7 orang suma..macam unfair bagi yg baru nk masuk tv ni kan..patut bg jelah yg xbiasa lagi tu je yg masuk..suma macam kejar kan duit 1 juta tu..

amylea af3 ( mesti senang je nk dapat undi: afundi amylea), pija mentor pun ada undi2 gak ni..xtau nombor dia masa kt mentor tu, nine(coco), kawan saya ada minat kt dia.haha ,simon pun cam selalu je kuar 8tv dulu2..rizwan yg dapat aim tu , han yg masuk bintang rtm pun ada..han ni dah lama knal dia(bukan kenal camne pun, tau pasal dia lah, pernah tgk)sebelum masuk oiam lagi..dia pernah dtg kt tempat saya belajar..masa tu ada konsert kpm..dewi mentor pun ada gak dtg utk latihan.masa konsert tu, han pakai cekak rambut oren yang besar..sebijik macam jac, nyanyi pun ala2 jac gak...eh apasal dok cite pasal han plak ni..minat kt dia ke?huhu dan yang paling tak best ialah tomok pun ada..minta2 jgn lah dia nyanyi lagu 'sejarah mungkin berulang" tu lagi..masa form 2, ramai giler yg minat kt dia nasib baik xjoin sama..sebab masa tu dok minat kt cite cina..xtau lah sape nama dia tapi handsome tau..nama watak dia kt situ, Rou han..betul ke x, dah lupa la..dia belakon cite ngan sape dah..nti nk cari dulu heroinnya...
yang bukan artis lak, si aweera yg suka menjerit tu..xleh ke xjerit, anith,ayu, esther ngan fifi ( cam iras tria yg juara audition 1 kt ntv7 dulu la)..

so, siapekah juaranya?
nanti mggu depan nk buat pilihan..

p/s : ni suma pandangan sendiri2 je..
xtau nak post entry apa..
ari ni ada kelas ganti...nasib baik kejap je..

gudnite suma..

2 comments:

aku nama Ungu~ said...

ohh cik nurul..

plz ya..
saya sangat suka la kat aweera tuh.
Very the rock! i like!
kalo kutuk jugak tanak bagi masuk bilik *peras ugut nih*

fezaL Mohd said...

hahah OIAM.
entah lar tk layan jerk.

duit 1juta patot lah dibuka semua.
tapi artis kn telah

diajar cara nyanyi betui so
kira layak lah mereka2 tuh.