Saturday, January 9, 2010

my weekend

salam..
hai suma..lama x update blog..
nak kata busy x juga..ari2 online..
tp mood utk update blog tu xda..
cari2 bahan madam chin pun xbuat lg..
esok dah nk jumpa..

sekarang ni hari2 tgk ex tuan ruan rumah sewa tu meng - renovate kan rumah beliau dgn bersungguh sungguh.nampaknya memang tu lah home - sweet - home dia..huhu..
tp sewa umah yg skrg ni lum bayar lagi..duit dh kumpul tp nk pg umah kakak tu..

1 je yg happy ckit sebab pratikum nya ada lagi 3 mggu..
kalu x , tak tau nak cakap apa..dgn duit xda, dgn xreadynya..
ni lah bakal sekolah. Sekolah Kebangsaan Sri Aman, Bedong.
Dari rumah kira2 20 minit..dan letaknya di tepi jalan besar..
sapa2 yg nk pg alor star dari sg petani ni akan lalu sekolah ni..
ni jalan lama nk pg alor star la kalu x ikut highway..

macam mana nk taip kt bawah gambar, xpe lah..happy weekend all






1 comments:

PinQib said...

hehe..
kena rajin update blog la kak teha..
heheh..

kat mana tu akak teha>>