Tuesday, December 1, 2009

kenangan...

salam..
saya dah ada kak rumah time ni.tak tau lah mood dah ok ke x sekarang ni..
tp masa tgh wat auto publish ni, mood is still the same..
mood org baru pass eksiden (dramatik ckit)..

tgk lagh gambar kt bawah tu..
ada kawan yg upload gambar kt dalam facebook..so, saya pun save la..sekarang ni suma dok scan gambar gamnaar lama nk letak dalam facebook kan..maklum lah dulu digital cam tu mahala lagi..

tgk lah saya zaman kanak - kanak dulu since gambar saya memang xpernah ada dalam blog ni kan.. ni permulaan utk letak gambar sendiri kut.tp rasanya cam cukup la ada bnyak gamabar dalam facebook. saya mula2 letak gamabr dlm facebook hanya dua kepaing je..pastu tgk dah berkembang bnyak..hehe..



ni gambar saya masa darjah 4.. 4 ikhlas..tiba2 tertengok ada gambar clasmate lelaki masa form 5..dia pg sekolah tu awal dari saya then masa form 5 dia sekelas bali..sayang gambar kelas form 5 yg say abeli dah hilang..rugi duit rm 10 ke 15..xpe, nanti scan dalam majalah sekolah tu..tgk la gambar tu.. yg AIN tu plak memang lah tau dia sekolah kt situ..dah sekelas masa sek rendah pahtu kami jumpa lagi masa saya naik form 4 kt sekolah baru.. ada lagi nadia dgn izzat..tp dalam fb, xnampak lah plak dia..xjumpa lagi kut..


ni drjah 5 plak..


tgk gambar darjah 4, ada ramai ckgu kan..ada dua org tu ckgu maktab..dah tahun depan saya pun akan jadi ckgu camtu lah..pergi praktikum.3 bulan..adoi..

1 comments:

Putra Al-Maliki said...

fatihah simpan lagi ye gambar2 lame time sekolah.. bagus2.. kenangan lama =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.