Saturday, November 14, 2009

facebook and friends....

sekarang semua orang asyik dgn facebook..
kalau tak chatting, bg komen pun, ada lak yg dh addicted ngan game..
tapi nasib baik saya xsuka main game..
ada ke nak masak meals tu berhari hari tak nak bagi basi..
hehe..

tapi sekarang ni saya rasa mau add kawan - kawan lama..

sekolah rendah: SID (1993-1998)
sek. menengah: SMP (1999-2001) dgn Faris Petra (2002-2003)

university pun sempat tau, siap 2 kampus lagi tau dgn 3 kos..

Uitm Arau ( julai -nov 2004) masa wat pre-science dulu
Uitm Jengka ( nov- julai 2005) : dip wood tech dgn science

sekarang kt IPSAH.. sapa - sapa yg kenal saya tu..add la kt facebook..

ada yg dh kawin pun, dorm mate masa form 4..
selamat pengantin baru to dina..
tgk facebook dgn fs baru tau dia dh kawin....


ok lsh, jom tgk tv.. happy weekend..
esok tutor ajak makan - makan..

3 comments:

PinQib said...

nak main game., tp x leh pasal tenet low..
heheheheheh..
jum makan2

azma_smstmfp said...

azma x main game gak .....ntah lah, kenapa ya? penah try gak tp x penah rasa nak main game lagi lps tu, x seronok langsung masa main mula2 tu..
layan fb jelah...
try cari kawan2 lama....rindu dieorg suma!

PinQib said...

OOO., macam tu..
Qib br guna 2 bulan.
hehe.. 25 sen.
sedih betul.....