Saturday, March 21, 2009

DRAGON BALL EVOLUTION





gambar - gambar hero saya..tapi yang kartun je tau..yang justin tu..
kenapa tak pilih orang jepun

semalam pergi menonton movie ni kt central square..
ceritanya ok lah..tapi tak puas tengok sebab hanya ada berapa persen
je aksi dia..aksi sikit sangat, ye lah sebab dia punya cerita tu ada berapa
episod..berpuluh - puluh..
sape yang jadi cici tu ye, tak google pun..
piccolo tu rasanya musuh dia masa kecik je..
siap nanti piccolo tu jadi kawan dia..
ada dua org musuh yang agak kuat gak la masa dia kecik,
mula mula dia dengan filza, pastu dengan yang hijau sorang lagi tu..
rasanya piccolo la..kebanyakan watak dalm cite ni blh transform..
kalu nak cerita pasal dragon bal ni, banyak la..tak habis plak..
duku pernah berangan kalu betul ada kapsul - kapsul yang macam ayah bulma buat tu kan best..nak bawa apa - apa pun senang kan.

k lah. ari ni kami akan mengadakan rombongan ke sekolah masing - masing..
quite nervous..kalu ikut plan, nak update pasal praktikum kt blog satu lagi..
ha..macam mana ngan saya promote untuk maktab tu..harap ada yang berminat..untuk lepasan spm je lah..hehe..

2 comments:

Shafie said...

oho..
da tgk citer ni ek..
teringin nk tgk gak..
tp ramai kata cm tak bp best..

nurul said...

tgk pun sebab minat kat goku..tapi yg dalam buku and katun je tau..yg hero skang tu , nk org jepun..huhu