Saturday, March 7, 2009

oiam mggu 3 kut..

salam..
selamat berhujung minggu..
semalam lupa nk post entry pasal oiam..
kan kata nk jadi pengomen tegar..
apa pun, saya rasa this week lagi ok..
macam sayang je han keluar..dia ok la..
saya harap mggu depan anith lak yg kuar..
haha..jahatnya..
so, saya enjoy tgk malam tadi sambil gelak2
bila tomok nyanyi lagu beyonce tu..
ramai betul fans dia..igt kan bila dah besar2 ni,
dah xminat kt dia dah..dgr la balik lagu dia tu..haha.
xnak lah cite pasal tomok lagi, nti saya minat dia lak..

so, kite sama2 nantikan mggu depan sape lak yang kuar..
tp mggu depan kt umah la..camne nk post entry ni..
dah la tu, mesti rebut2 ngan adik nk tgk cite lain..
xtau lah camne ngan umah tu..
tp cam ok je..
rasa macam rindu kat adik baby la..haha
adik yg umur 11 tahun..



yang rendah tu adik, yg tggi tu akim..

1 comments:

akucomel said...

hee.

upenye kk teha ni peminat tegarrr OIAM..


qib harap,amelia can GO..
hemm..

bile nk teruskn sesi pembelajaran..