Friday, March 27, 2009

pratikum hari kelima. late posting

salam..
hari ni dah hari jumaat..
semalam penat sgt so xdapat post entry utk semalam..
balik lambat dah la tu,m sakit kepala plak.
tapi saya nk cerita juga pasal smlm.

semalam kelas saya jam 1.15 pm., kelas 4 jaya..org lain dah boleh balik tapi saya dgn sue kena tggu..kira oke lah kan, tapi sebelum masuk kelas tu, saya ada jga rasa rasa macam mana kalau budak budak tu balik kan..macam mana nk mengajar.bila saya pg tu, betul2 budak2 dah xde.rasa cuak juga..mana budak2 ni kan, saya tanya budak2 lain diorang cakap maybe lah duduk kat kantin kan.nasib baik ada.

bila saya pegi tu nampoak lah diaorang tgh mewarna, seklau lagi saya rasa cuak, bukan saya dah bgtau cikgu diaorang ke yang saya nk ambik kelas tu..so, saya tunggu lah kejap..budak 4 J tu kata yang cikgu pg tandas, pn .latifah..bila dia dtg saya bgtau lajh yang jadual saya sekarang ngan kelas 4 J..dia pun cakap, kelas tu pun bukan kelas dia, cikgu lain yg minta dia ganti..kira 3 minggu lagi saya boleh la amik kelas tu.. ok setel pasal tu..

tapi ada lagi satu masalah, budak2 tu kena lepas awal...jam 2 dah kena balik..kalu nk buat aktiviti memang xsempoat lah..so, bila pensyarah boleh dtg..hari selasa dan rabu lah kan..saya still tak nak pensyarah dtg..boleh ke?sebabnya kami kena mengajaar kat kantin sebab budak2 sesi petang guna kelas diaorang.kesian kan darjah 1 pun kena sekolah ptg..kalau sekolah saya dulu, darjah 2, 3 dan 4 yg ptg.. sebab rasa macam kelam kabut tu, rancangan saya pun xberap alnacar lah..nk tunjuk contoh un terpaksa tampal kat dinding sionki..dah la asyik tercabut je..geram betul..last last saya letak kt meja budak2 lelaki..kelas ni kebnayakannya boleh melukis termasuk lah dgn boys nya..tapi kalu saya, susah tu.nasib baik diaorang xtau..cikgu seni yg xpandai melukis..hahah

hari ni, kt maktab xde elektrik..start jam 10 pagi sampai 9 malam.kami dah sokong earth hoour start hari ni lagi..sum orang seperti mahu keluar.. nk cari elektrik haha.dan malam ni ada OIAM ..agak - agak sapae plak yang keluar..semua yang tinngal saya suka..seronoknya tapi harap sempat la ada letrik kan.

author's note:
hari ni posting macam guna bahasa bercerita je..
saya masih hutang posting di blog skema saya
dan posting utk OIAM minggu lepas dan malam ni..

6 comments:

Anonymous said...

Hi!


Mansour Engineering have a refined understanding of client and market priorities in all facets of mechanical, electrical and civil engineering from engineering assessments and studies through typical and specialized design commissions, document production, contract administration, design/build, energy studies, field inspection and supervision, to building systems commissioning and consulting services for building operations

[url=http://www.mansour.ca] click here to go to Mansour Engineering[/url]


http://www.mansour.ca

Anonymous said...

[url=http://www.i-million.ru/?rid=3501][u][b]Заработок в интернете[/b][/u][/url]

Проект создан для тех, кто хочет [url=http://www.i-million.ru/?rid=3501]научиться зарабатывать с помощью интернета[/url] и своего компьютера. Мы не будем предлагать Вам ничего купить у нас, не будем предлагать Вам финансовые пирамиды и форекс, мы просто хотим помочь тем людям, которых интересует реальный интернет-бизнес, без мошенничества и обмана. Вы узнаете, как можно [url=http://www.i-million.ru/?rid=3501]зарабатывать деньги без вложений[/url] и без собственного сайта. Вы узнаете о многих других секретах, которые скрываются в сети Интернет и как это может пригодиться Вам на пути к успеху.

[url=http://www.i-million.ru/?rid=3501][u][b]Подробная информация о заработке в интернете[/b][/u][/url]

[url=http://www.i-million.ru/?rid=3501][img]http://img6.immage.de/19038674.png[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://www.webdoping.ru/?rid=3501][b]Цифровой допинг и стимуляторы сознания[/b][/url]

Вы сможете попробовать о чем в тайне мечтали, но боялись или не могли себе позволить,легально и совершенно бесплатно. [url=http://www.superdoza.ru/?rid=3501]Аудионаркотики[/url], оказывающие влияние на мозг за счет бинауральных ритмов, не вызывают привыкания. При этом ощущение, которые Вы испытаете после прослушивания, полностью имитируют действие настоящих препаратов. Только на нашем сайте Вы найдете самую полную коллекцию всех существующих цифровых наркотиков, а также оздоровительных и стимулирующих доз, также основанных на принципе работы бинауральных волн.

[u]Основное направление:[/u]
[url=http://www.webdoping.ru/?rid=3501][b]Аудионаркотики[/b] ([u]цифровые наркотики[/u])[/url]
[url=http://www.superdoza.ru/?rid=3501][b]Похудение[/b] ([u]улучшение здоровья[/u])[/url]
[url=http://www.virtulet.ru/?rid=3501][b]Антитабак[/b] ([u]улучшение здоровья[/u])[/url]
[url=http://www.webdoping.ru/?rid=3501][b]Спортивный допинг[/b] ([u]стероиды[/u])[/url]
[url=http://www.superdoza.ru/?rid=3501][b]Виагра[/b] ([u]секс[/u])[/url]
[url=http://www.virtulet.ru/?rid=3501][b]Оргазм[/b] ([u]секс[/u])[/url]

[url=http://www.virtulet.ru/?rid=3501]Марки,Кокс,Кислота,Белый,Викодин,Алкоголь,Никотин,Винт,Меск,Дренокром,Кристалл,Декс,DMT,Соломка,Гавайская роза,Крэк,Йопо (буфотенин),АМФ,Хэш,Кетиш,Клей,Травка,Морф,Яба.[/url]
[url=http://www.webdoping.ru/?rid=3501]Оргазм,Тантрический секс,Виагра,Hardcore,Афродизиак,Любовная эйфория,Послевкусие оргазма,BDSM,Мультиоргазм.[/url]
[url=http://www.superdoza.ru/?rid=3501]Будильник,Cеротонин - гормон счастья,Мозговой штурм,Энерджайзер,Алкоголь,Никотин,Адреналин,Быстрый приход,Вдохновение,Победа,Заряд счастья,Уверенность,Равновесие,Драйв,Похудение.[/url]
[url=http://www.virtulet.ru/?rid=3501]Антимигрень,Кремлевская таблетка,Антипохмелин,Снотворное,Антитабак,Возвращение молодости,Анестезия.[/url]

[url=http://www.webdoping.ru/?rid=3501][img]http://img5.immage.de/2203555958b29997d90.jpg[/img][/url]

Anonymous said...

Good day


FREE ebay has finally arrived in the 21st century" at http://www.BuySellDirect.net

Do your friends and family a favorite buy introducing http://www.BuySellDirect.net FREE service to all of them?

Anonymous said...

Hi everyone


Why should you pay money to ebay when you can have a better ebay FREE at http://www.BuySellDirect.net


http://www.BuySellDirect.net is what people will use in the future to sell their new and used products FREE.

Anonymous said...

Hi everyone

[url=http://www.internetmosque.net ] The Lord Complete Audio English Quran in MP3 [/url]


"How do Muslims view death?"

Like Jews and Christians, Muslims believe that the present life is only a trial preparation for the next realm of existence. Basic articles of faith include: the Day of Judgment, resurrection, Heaven and Hell. When a Muslim dies, he or she is washed, usually by a family member, wrapped in a clean white cloth, and buried with a simple prayer preferably the same day. Muslims consider this one of the final services they can do for their relatives, and an opportunity to remember their own brief existence here on earth. The Prophet (SAW) taught that three things can continue to help a person even after death; charity which he had given, knowledge which he had taught and prayers on their behalf by a righteous child.


For more details [url=http://www.internetmosque.net ]click her[/url]






|

All of us will die one day INCLUDING YOU.

so before you die you must find out where the HELL you are going too.

You must find out

who is our savior Jesus or ?

You may sleep tonight and never get up in the morning?

You may die today.

You may die within a week

You may die within a month

you may die within a year

you may die within the next ten years

one thing for sure

You will die

so find out how is our savior so that he may save you.

http://www.internetmosque.net/saviour/index.htm

http://www.internetmosque.net/songes/s/1.htm

http://www.internetmosque.net/songes/s/17.htm

http://www.internetmosque.net/

http://www.internetmosque.net/quran/quraneng/index.htm

http://www.internetmosque.net/audio...n_Yahya/1_w.htm

http://www.internetmosque.net/audio...f-Estes/1_w.htm

http://www.internetmosque.net/audio...ilips/1-1_w.htm